HÍVJON MOST! 06-30/566-47-31

Zárcsere

MESTER
Főoldal Szolgáltatásaink Kapcsolat  
 
 
 
 
 

Zárnyitás Budapest

Az életünk során sokszor kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy nem nyílik a zár, elveszítettük/ellopták kulcsunkat vagy egyszerűen csak bele tört a kulcs a zárba. Ilyen esetekben azt tudjuk ajánlani, hogy ha nem értenek a zárakhoz, ne nyúljanak hozzá. Ugyanis ilyenkor sokkal nagyobb kárt tudnak okozni a zárban és ajtóban, mint ami éppen van.

Non-stop zárnyitás szolgáltatásunkkal bármilyen probléma esetén a rendelkezésére állunk Budapest és 50 km-es vonzáskörzetében. Hívjon minket és egy órán belül, újra élvezheti otthona kényelmét, gond nélkül.

Kiváló szakembereink és professzionálisan felszerelt autóink a sikereink záloga. Ne bízza a szomszédra a zárnyitást, ugyanis a zárnyitás utáni helyreállítás sokkal többe kerül, mint egy szakszerű ajtónyitás.

Egy zárnyitásnál elsődleges szempont, hogy az ajtó rongálása nélkül történjen meg. Zárnyitás szolgáltatásunkat épp ezért érdemes igénybe venni. A szakértelem ilyenkor előnyt élvez. Sokkal könnyebb elsőre jól elvégezni a munkát, mint valaki más után helyrehozni.
Akadnak olyan zárnyitási esetek, - ilyen például a kulcs elhagyása/ellopása - amikor elengedhetetlen egy zárcsere. Ugyanis soha nem lehet tudni, hogy kinek a kezébe került a kulcs.

A jó hír az, hogy a zárnyitás után csak nagyon speciális esetekben kell az egész zárszerkezetet kicserélni. Elegendő ugyanis a zárbetét cseréje. Szakszerűen felszerelt autóinknak köszönhetően, a zárnyitás után azonnal el tudjuk végezni a zárcserét.

Zárnyitás szolgáltatásunk az év minden napján, ünnepnapokon is kedvező árakkal áll az Ügyfelek rendelkezésére. Nem érdemes magán akciókba kezdeni. A valódi biztonság megfizethető áron van.

Zárnyitási technikák

Zárfúrás – egyszerű módszer. Hálózati vagy akkumulátoros fúróval szétfúrják a zárbetétet.

Zár szétverése – ezt a módszert ritkán szokták alkalmazni. A helyreállítás ezekben az esetekben hosszadalmas és költséges.

Savazás – a zárbetétbe savat fecskendeznek, mely szétmarja a belsejét. Az újabb zárak ettől eltekintve nyithatóak.

Fagyasztás – a zárat lehűtik egy speciális technikával, mely hatására a zár rideggé válik és széttörik.

Zárfésülés – a zárbetéten nem hagy semmilyen nyomot. Sajnos a betörők is előszeretettel alkalmazzák.

Zártörés – a zárból kilógó zárbetétet egy erre használatos szerszámmal letörik.

Zárjavítás

A zárjavítás sok munkafolyamatot foglal magába. Az elromlott zárak és biztonsági kiegészítők javítását, cseréjét. A zárjavítás egy professzionális zárszerelés, mely tartalmazza a zárak modernizálását, tökéletesítését. Szakembereink a zárjavítás után tanácsokkal látják el az Ügyfeleket annak érdekében, miként növelhetik otthonuk biztonságát.

Zárjavítás éjjel-nappal! Budapesten és 50 km-es vonzás körzetében. Egy órán belül a helyszínre érkezünk és minden zárral kapcsolatos problémáját megoldjuk.
Hívjon minket bizalommal!

Zárjavítás a következő esetekben szükséges:

  • A zár meghibásodott. Ennek következtében nyithatatlanná és zárhatatlanná válik az egész zárszerkezet. A házi praktikákat érdemes elkerülni ebben az esetben. A valódi biztonságot csak szakemberek tudják garantálni. A problémától függően nem kizárt, hogy szükség lehet egy zárcserére.

  • A zár működőképes, de régi és elavult. A régi zárakat időről időre érdemes kisebb javításoknak alá vetni annak érdekében, hogy megfelelő védelmet nyújtsanak. Nem érdemes halogatni, ugyanis egy betörés esetén sokkal nagyobb lehet a kár.

  • A kulcs elveszett. A rohanó mindennapok során számos olyan alkalom adódhat, hogy Ön, esetleg családtagja elhagyja a kulcsot. Senki sem lehet biztos abban, hogy nem lopták el. Ilyenkor nem az a megfelelő lépés, hogy másoltatnak egy kulcsot, vagy elő veszik az otthon tárolt pótkulcsot. A biztonság minden esetben megkívánja, hogy elővigyázatosak legyünk. Így ebben a helyzetben egy zárcsere elengedhetetlen.

  • Abban az esetben, ha tudomást szereznek arról, hogy a környéken sok betörés történt. A meglévő zárakat érdemes javítani, szükség esetén plusz biztonsági zárakat felszereltetni.

  • Nem hétköznapi eset, amikor az ember új lakásba költözik. A nagy pakolás és sietség miatt nagyon kevesen gondolnak arra, mennyi veszélyt tartalmaz, ha nem cserélik le a zárakat. Soha nem lehet tudni, hogy ki rendelkezik a lakáshoz tartozó kulccsal. Nem szükséges az egész zár szerkezetet lecserélni, csupán a zárbetétet kell kicserélni.

A zárjavítás szakmai hozzáértést igényel. Szakértelem hiányában nem érdemes elkezdeni orvosolni a hibát, ugyanis annak következménye sokba kerülhet. Zárszerelő szakembereink több éves tapasztalattal állnak az Ügyfelek rendelkezésére. Kedvező áron dolgozunk. Autóink minden szükséges eszközzel el vannak látva annak érdekében, hogy a zárjavítást elvégezzék. Természetesen vannak speciális esetek, amikor a zárjavítást önmagában nem elegendő. Egy új zár felszerelése esetén sem kell aggódni. Minden típusú zárral rendelkezünk pontosan az ilyen helyzetek miatt. A zárcserét a helyszínen elvégezzük. Előnye, hogy nem szükséges egynél több kiszállás.

A bajt könnyebb megelőzni, mint helyre hozni. Ezért szoktuk mindenki számára azt javasolni, hogy legalább évente hívjanak ki szakembert, akik ellenőrzik a zárak állapotát. Szükség esetén kisebb zárjavítási munkát végeznek el a zárakon, annak érdekében, hogy ne romoljanak el. Ne várja meg, hogy a zár elromlik.

Azokban az esetekben sem kell elkeseredni, amikor előjel nélkül hibásodik meg a zár. A zárjavítást ilyenkor is el lehet végezni anélkül, hogy meg kellene válni a zártól.

A nálunk kapható zárak ára pontosan megegyezik a bolti árakéval. Számlát adunk minden zárról és elvégzett munkáról. Ezen felül az elvégzett munkánkra egy év teljes körű garanciát vállalunk.