HÍVJON MOST! 06-30/566-47-31

Zárcsere

MESTER
Főoldal Szolgáltatásaink Kapcsolat  
 
 
 
 
 

Zárszerviz Budapest

A zárszerviz szolgáltatásunk magába foglal minden ajtóval, zárral - javítás, csere, szerelés- kapcsolatos teendőt.
Budapest összes kerületében és 50 km-es vonzáskörzetében egy órán belül a helyszínre érkezünk. Éjjel-nappali zárszerviz szolgáltatásunknak köszönhetően a nap bármely szakában az Ügyfelek rendelkezésére állunk. Hétvégén és ünnepnapokon is.

Munkatársaink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Autóink minden szükséges felszereléssel és zárral el vannak látva annak érdekében, hogy a helyszínen végleges megoldást tudjunk nyújtani az Ügyfeleknek. Azért is tartjuk ezt nagyon fontosnak, hogy ne kelljen kétszer a helyszínre menni, időt, pénzt és idegeskedést spórolva a megrendelő és a cég számára is.

Sokakban felmerül a gondolat, hogy ha a helyszínen a lakatos szakembertől vásárolják meg a szükséges zárakat és zárbetéteket, akkor sokkal többet kell fizetniük, mintha maguk vásárolták volna meg az üzletben. Mi azonban garantáljuk, hogy ez nem így van. Beszerzési áron adjuk tovább az Ügyfeleknek a zárakat, számlával együtt. Számunkra ugyanis fontos, hogy minden típusú zárral rendelkezzünk annak érdekében, hogy a helyszínen el tudjuk végezni a munkát.

Zárszerviz – cseréljük a régit

A zárszerviz – cseréljük a régit - szolgáltatásunkat nem csak azok számára ajánljuk, akiknek meghibásodott a zára, hanem azoknak is, akik elavultnak tartják jelenlegi használatban lévő zárukat.
A modern technika, ahogy az élet más területein, úgy a biztonságunk megőrzésében is nagyon sokat segít. Naponta jelennek meg új, modern zárak. A lakásba való bejutást az illetékeseknek könnyebbé, míg az illetékteleneknek nehezebbé teszik.
Szakembereink folyamatosan követik az új termékek megjelenését, ezzel biztosítva, hogy Ügyfeleink a legjobb kiszolgálásban részesülnek. Az általunk cserélt zárakra egy év teljes körű garanciát vállalunk.
Számunkra fontos, hogy meg legyenek elégedve munkánkkal és hosszú ideig élvezni tudják. A felszerelt zárak mellett ellátjuk Önt olyan tippekkel és tanácsokkal, mellyel hosszabb életet biztosíthatnak záruknak.
Ha a zára menthetetlenül meghibásodott, vagy csak úgy gondolja, jelenlegi zára nem nyújt olyan biztonságot, mely mellett jól telnének napjai, úgy keressen minket bizalommal.
Budapesten gyors szerviz szolgáltatásunknak köszönhetően egy órán belül a helyszínre érkezünk. Amennyiben pedig igényt tart rá, egy Önnek megfelelő, előre megbeszélt időpontban érkezünk a helyszínre.

Zárszerviz – javítjuk a régit

Vannak olyan zárak, melyek beszerzése napjainkban már lehetetlen, viszont az épület eszmei értékét képezik. Ilyen lehet egy templom kilincs. Fontos, hogy helyreállításuk sikeres legyen. A régi lakatos technikák segítenek ebben. Kollégáink egytől egyig rendelkeznek a szükséges szaktudással.

Sokan csak akkor szembesülnek a záraik valódi biztonsági szintjével, amikor betörnek otthonukba. A betörők kézre kerítésében nem tudunk a segítségükre lenni, azonban abban mindenképp, hogy helyrehozzuk a megrongálódott zárakat. Érdemes tudni, hogy vannak olyan esetek a betörések után, amikor érdemesebb egy zárat teljes egészében kicserélni.
A betörések után azonnali helyreállítást végzünk, hogy ez által is teljes biztonságban érezze magát otthonában. Ez a biztonság azonban most valós lesz.

Zárszerviz – szereljük a régit és újat

A napjainkban kapható zárakat sajnos nem arra találták ki, hogy túl hosszú életűek legyenek. Azonban az nem kétséges, hogy az eddigieknél nagyobb védelmet nyújtanak. A régi zárak hosszú évekig működnek ugyan, de ha elromlanak, mindent meg teszünk annak érdekében, hogy megjavítsuk.
Legyen szó egy vagy több pontos zárakról, trezor és heveder zárról, új vagy régi zárakról, biztos lehet benne, hogy kicseréljük, megjavítjuk, szereljük. Addig senki nem veheti használatba, ameddig a lakatos szakemberek meg nem győződtek róla, hogy a zárak a lehető legnagyobb biztonságot nyújtják.